De Viszaeck
  • Viszaeck
  • Impressie
  • Menu
  • Wijnkaart
  • Vacatures
  • Contact & Reserveren
  • Menu
  • Facebook
  • Instagram

ON ARRIVAL

€ 6,-

Ansjovis van Ortiz roomboter soes, sjalot en olijfolie

€ 7,-

Blikje sardines van Ortiz met gegrild brood

€ 8,-

Black Tiger chorizo met aioli

€ 6,-

Spiering friet met citroenmayonaise

OYSTERS

3 soorten rauwe oesters met rode wijnazijn, sjalotten en citroen

€ 12,- | € 23,- | € 44,-

3 stuks | 6 stuks | 12 stuks

STARTERS

€ 16,-

Zalm huisgerookt, geitenkaas crémeux, tuinkers en rode biet

€ 12,-

Calamares krokant gefrituurd, yoghurtcrème en zwarte knoflook

€ 15,-

Kabeljauw ceviche, aardpeer, maïs, sambai en schorseneren

€ 17,-

Octopus tentakel, ingemaakte rode ui en baba ganoush

€ 20,-

Hamachi yellowtail, tostada, guacamole, jalapeño en wasabi

IN BETWEEN

€ 14,-

Bisque Hollandse garnalen en crème fraîche

€ 18,-

Bouillabaisse authentiek Marseillaans recept met rouille, croûtons en gruyère

MAINS

€ 27,-

Dorade in zijn geheel, piri piri en kokkels

€ 25,-

Kabeljauw op de graat gebraden, boter, kappertjes en citroen

€ 24,-

Makreel butterfly filet, antiboise en krokante polenta

€ 28,- | € 50,-

Kreeft knolselderij risotto, gerookte boter en bieslook

€ 22,-

Mosselen gestoofd met curry en kokosroom

SIDES

€ 5,50

Brood selectie van onze bakker, boerenboter en olijfolie

€ 4,50

Groene salade eikenbladsla, french dressing en augurk

€ 4,50

Verse friet Hellmann’s mayonaise

DESSERTS

€ 9,-

Crème brûlée beurre noisette roomijs en kweepeer

€ 9,-

Stoofperen amandel roomijs en krokante witte chocolade

€ 14,-

Kaas 4 smaken met crackers en gekonfijte vijgen

DAILY CATCH

Wij maken graag specials met de bijvangst van onze visboer. Vraag ons naar de special(s) van vandaag!

Dagprijs

CHEF’S MENU

Van maandag tot en met donderdag serveren wij ons chefs menu.
Chefs soep
Chefs pièce
Chefs dessert

€ 30,-

SEAFOOD PLATTERS TO SHARE

Te bestellen vanaf twee personen

€ 28,-

Supplement voor één halve kreeft als toevoeging op de cataplana of fruits de mer

p.p. € 49,-

Fruits de mer (koude bereiding) Diverse schaal- en schelpdieren van het seizoen

p.p. € 42,-

Cataplana (warme bereiding) grote garnalen, octopus, calamares, schelpen en dagvangst

p.p. € 38,-

Lijngevangen zeebaars met zeevruchten gevuld, mosterd beurre noisette, pommes boulangère
(bereiding ongeveer 30 min)

Contactgegevens

De Viszaeck
Krommestraat 52
3811 CD Amersfoort
033 445 02 89 (bereikbaar vanaf 16:00)
info@deviszaeck.nl

Scroll naar bovenzijde