ON ARRIVAL
Ansjovis van Ortiz roomboter soes, sjalot en olijfolie
Blikje sardines van Ortiz met gegrild brood
Black Tiger chorizo met aioli
Spiering friet met citroenmayonaise
OYSTERS
3 soorten rauwe oesters met rode wijnazijn, sjalotten en citroen
3 stuks | 6 stuks | 12 stuks
STARTERS
Zalm huisgerookt, geitenkaas crémeux, tuinkers en rode biet
Calamares krokant gefrituurd, yoghurtcrème en zwarte knoflook
Kabeljauw ceviche, aardpeer, maïs, sambai en schorseneren
Octopus tentakel, ingemaakte rode ui en baba ganoush
Hamachi yellowtail, tostada, guacamole, jalapeño en wasabi
IN BETWEEN
Bisque Hollandse garnalen en crème fraîche
Bouillabaisse authentiek Marseillaans recept met rouille, croûtons en gruyère
MAINS
Dorade in zijn geheel, piri piri en kokkels
Kabeljauw op de graat gebraden, boter, kappertjes en citroen
Makreel butterfly filet, antiboise en krokante polenta
Kreeft knolselderij risotto, gerookte boter en bieslook
Mosselen gestoofd met curry en kokosroom
SIDES
Brood selectie van onze bakker, boerenboter en olijfolie
Groene salade eikenbladsla, french dressing en augurk
Verse friet Hellmann’s mayonaise
DESSERTS
Crème brûlée beurre noisette roomijs en kweepeer
Stoofperen amandel roomijs en krokante witte chocolade
Kaas 4 smaken met crackers en gekonfijte vijgen