SOES Ortiz ansjovis en mascarpone, 2 stuks
SPIERING citroenmayonaise
CALAMARES zwarte knoflookmayonaise
PALING mousse op krokant ei met kuit
GARNALEN kroketjes met dragonmayonaise, 3 stuks
ZEELAND Zeeuwse creuse
IERLAND Carlingford
FRANKRIJK Fin la Jolie
PROEVERIJ 3 stuks
KRAB & GAMBA tempura met Tom Yam Goong, shiitake en shiso
ZEEBAARS gebrand, harissa en gefermenteerde witte biet
PALING brioche en gerookte crème fraîche
BISQUE Hollandse garnalen en lobbige room
MAKREEL gelakt met Tomasu sojasaus en micro salade
PIETERMAN spitskool, aardappelknoedel en botersaus
SCHELVIS mosselen en gele curry, kimchee radijs
GAMBA nduja worst, aubergine en basilicumboter
DORADE zoutkorst met gepofte paprika en bagna cauda
RAVIOLI Hollandse garnalen, hachee en bleekselderij
Cataplana warm Portugees stoofgerecht voor 2 personen met diverse schaaldieren,
schelpdieren en vis van het seizoen, per persoon
BROOD met boter en olijfolie
GROENTEN
FRIET en mayo
CREME BRULEE vanille met pistache ijs
IRISH COFFEE whisky, mascarpone en koffieroomijs
KAAS 4 smaken met garnituur