Ansjovis roombotersoes en mascarpone, 2 stuks
Bonito tonijn uit blik als salade met crackers
Calamares krokant gefrituurd, citroen en zwarte knoflookmayonaise
Spiering krokante visjes, peterselie en citroenmayonaise
Garnalen kroketjes met dragonmayonaise, 2 stuks
3 soorten rauwe oesters met sjalotten in het zuur en citroen
3 stuks
6 stuks
12 stuks
Mosselen gebakken met look en roomboter
Bisque van Hollandse garnalen met garnalen ravioli
Paling gerookt op getoaste brioche met crème fraîche
Zeebaars crudo, rauw geserveerd met aardpeer, kappertjes en sambai azijn
Heilbot huisgerookt met duxelles, schorseneren en beurre blanc
Kabeljauw gestoofde octopus, hummus, tahin, grapefruit en olijfolie
Makreel geroosterd met pindajus, hete boontjes en sambal
Dorade in zoutkorst met gepofte paprika, krokante polenta en truffel ansjovis vinaigrette
Gamba’s uit de oven met knoflook en antiboise
Tarbot in roomboter gebakken met pepersaus en bloemkool
Cataplana warm Portugees stoofgerecht voor 2 personen met diverse schaaldieren,
schelpdieren en vis van het seizoen, per persoon
Brood van de stadsbakkers met dragonboter
Groenten vers van de Eemlandhoeve met truffelcrème
Friet zelfgebakken met mayo
Crème brûlée bourbon vanille en pistache roomijs
Craquelin witte chocoladeparfait, crème patisserie met citroen
Kaas 4 smaken, krentenwegge en kweepeer