Zijn er gasten in jouw gezelschap die geen vis eten of eet jij zelf geen vis? Geen probleem! Als je het aangeeft koken onze chefs graag vegetarisch, vegan of indien gewenst vlees voor die perso(o)n (en). Ook andere dieetwensen kun je gewoon aangeven bij de reservering.
ON ARRIVAL
Ansjovis van Ortiz roomboter soes, sjalot en olijfolie
Blikje sardines van Ortiz met gegrild brood
Spiering friet gefrituurd, citroenmayonaise
Kroket Hollandse garnalen met ravigotte saus, 4 stuks
Calamares krokant gefrituurd met zwarte knoflook mayonaise
Pelgarnalen citroenmayonaise
Kaviaar Nederlandse Osetra kaviaar 20gr, blini’s, zure room, sjalotoenmayonai
OYSTERS
3 soorten rauwe oesters met rode wijnazijn, sjalotten en citroen
3 stuks
6 stuks
12 stuks
STARTERS
Beekridder huisgerookt, courgette chutney en citroenricotta
Makreel tostada, maïs, guacamole, jalapeño en wasabi
Softshell super tempura met hot sauce en coleslaw
Hamachi tataki, krokante knoflook en shiso dressing
Langoustine a la plancha, 2 stuks
IN BETWEEN
Bisque Hollandse garnalen en crème fraîche
Bouillabaisse authentiek Marseillaans recept met rouille, croûtons en gruyère
MAINS
Dorade in zijn geheel, thai bbq sauce, chilipeper en limoen
Beekridder filet, zacht gegaard met zeewier beurre blanc en viseitjes
Steur gebakken, morillesaus, bloemkoolcrème en verse doperwten
Kreeft knolselderij risotto, gerookte boter en bieslook
SIDES
Brood assortiment van onze bakker, boter en olijfolie
Groene salade loaded iceberg, parmezaan, gepofte mais en mosterd dressing
Verse friet Vlaamse mayonaise
DESSERTS
Crème brûlée vanille met beurre noisette roomijs en kweepeer
Aardbeien gemarineerd, witte chocolade yoghurt ganache en citroentijm ijs
Kaas 4 smaken met crackers en gekonfijte vijgen