SOES Ortiz ansjovis en mascarpone, 2 stuks
SPIERING citroenmayonaise
CALAMARES zwarte knoflookmayonaise
PALING mousse op krokant ei met kuit
GARNALEN kroketjes met dragonmayonaise, 3 stuks
CREVETTES (die je zelf nog moet pellen) citroenmayonaise
BROOD met boter en olijfolie
ZEELAND Zeeuwse creuse
IERLAND Carlingford
FRANKRIJK Fin la Jolie
PROEVERIJ alle drie
CEVICHE corvina, duindoornbes en krokante maïs
OESTERS uit de oven à la rockefeller, 3 stuks
PALING brioche en gerookte crème fraîche
BISQUE Hollandse garnalen en lobbige room
AUBERGINE schnitzel, tomatenragù
ARTISJOK gefrituurd, artisjokken crème en balsamico
TOMATEN Coeur de Boeuf, olijven, basilicum
ASPERGES botersaus en zachtgekookt ei
SPITSKOOL hollandaise en hazelnoot
SARDINES gremolata en gegrilde citroen
OCTOPUS gestoofd met olijven en oregano
GAMBA nduja saus en basilicumboter, 4 stuks
DORADE zoutkorst, gegrilde citroen
KREEFT
ROODBAARS van de plancha met pesto
VIS VOOR TWEE vis van het seizoen, prijs per persoon
CREME BRULEE vanille met pistache ijs
AARDBEIEN rabarber en rabarber sorbet
KAAS 4 smaken met garnituur