Zijn er gasten in jouw gezelschap die geen vis eten of eet jij zelf geen vis? Geen probleem! Als je het aangeeft bij de reservering koken onze chefs graag vegetarisch, vegan of indien gewenst vlees voor die perso(o)n (en). Ook andere dieetwensen kun je gewoon aangeven bij de reservering.
ON ARRIVAL – TO SHARE
Ansjovis van ortiz roomboter soes, bieslook en olijfolie | 2 stuks
Sardines van ortiz uit blik en crackers
Bonito van ortiz uit blik als tonijnsalade en crackers
Cocktailgarnalen citroenmayonaise
Spiering krokante visjes, peterselie en citroenmayonaise
Calamares citroen en zwarte knoflookmayonaise
Gerookte paling op gebakken brioche
OYSTERS
3 soorten rauwe oesters met sjalotten in het zuur en citroen
3 stuks
6 stuks
12 stuks
COLD STARTERS
Gerookte zalm boerenkool, gerookte crème fraîche en viskuit
Octopus gestoofd, harissa, komkommer en zure bom
Tonijn als tartaar met sushirijst, wasabi, zeewier, katsuobushi en sesam
HOT STARTERS OR IN BETWEEN
Bisque van schaaldieren uit de noordzee
Calamares van de plancha gevuld met gamba’s, rouille en gamba reductie
Soft shell krab krokant gefrituurd, tom kha kai en gegrilde ananas
SEAFOOD PLATTER TO SHARE Te bestellen vanaf twee
personen
Cataplana (warme bereiding) diverse schaal- en schelpdieren en vis van het seizoen, p.p.
MAINS
Schelvis met beurre blanc, gerookte paling en aardappel bitterbal
Tarbot in roomboter gebakken met groene pepersaus en geroosterde spruiten
Zeeduivel gestoofd, in eigen jus met lamsoren en crosne
Dorade in zijn geheel, van de plancha met artisjok, olijven en balsamico
Gambas tempura, ingemaakte komkommer, bbq saus en kimchi
SIDES
Brood leeuwerik, roomboter, citroenzout en olijfolie
Salade met sjalottenvinaigrette
Verse friet vlaamse mayonaise
DESSERTS
Crème brûlée bourbon vanille en boerenjongens roomijs
Stoofperen met kruidkoek ijs en kaffir lime ganache
Kaas 4 smaken, crackers en kweepeer