Zijn er gasten in jouw gezelschap die geen vis eten of eet jij zelf geen vis? Geen probleem! Als je het aangeeft koken onze chefs graag vegetarisch, vegan of indien gewenst vlees voor die perso(o)n (en). Ook andere dieetwensen kun je gewoon aangeven bij de reservering.
ON ARRIVAL
Ansjovis van Ortiz roomboter soezen, sjalot en olijfolie
Sardines van Ortiz gegrild brood
Spiering friet gefrituurd, citroenmayonaise
Kroketjes Hollandse garnalen met ravigotte saus, 4 stuks
Calamares krokant gefrituurd met zwarte knoflook mayonaise
Cocktailgarnalen citroenmayonaise
Kaviaar Nederlandse Osetra kaviaar 20gr, blini’s, zure room, sjalot
OYSTERS
3 soorten rauwe oesters met rode wijnazijn, sjalotten en citroen
3 stuks
6 stuks
12 stuks
STARTERS
Beekridder warm gerookt, courgette chutney en citroen ricotta
Makreel tostada, maïs, guacamole, jalapeño en wasabi
Softshell krab, super tempura met hot sauce en kimchi coleslaw
Yellowtail tataki van Hamachi, krokante knoflook en shiso dressing
Langoustines a la plancha, olijfolie, fleur de sel
IN BETWEEN
Bisque Hollandse garnalen en crème fraîche
Bouillabaisse authentiek Marseillaans recept met rouille, croûtons en gruyère
MAINS
Dorade in zijn geheel, Thaise BBQ saus, chilipeper en limoen
Beekridder filet, zacht gegaard met zeewier beurre blanc en viseitjes
Kabeljauw op de huid, morillesaus, bloemkoolcrème en verse doperwten
Kreeft knolselderij risotto, gerookte boter en bieslook
SIDES
Brood assortiment van onze bakker, boter en olijfolie
Groene salade loaded iceberg, Parmezaan, gepofte mais en mosterd dressing
Verse friet Vlaamse mayonaise
DESSERTS
Crème brûlée met beurre noisette roomijs en kweepeer
Aardbeien gemarineerd, witte chocolade yoghurt ganache en citroentijm ijs
Kaas 4 smaken met crackers en gekonfijte vijgen