Gerookte paling op getoaste brioche met crème fraîche
Ansjovis van Ortiz roomboter soes, bieslook en olijfolie | 2 stuks
Bonito van Ortiz uit blik als tonijnsalade en crackers
Calamares citroen en zwarte knoflookmayonaise
Cocktailgarnalen met mosterdmayonaise
Spiering krokante visjes, peterselie en citroenmayonaise
3 soorten rauwe oesters met sjalotten in het zuur en citroen
3 stuks
6 stuks
12 stuks
Tonijn ceviche met watermeloen en shiso
Gerookte makreel Oost-Indische kers en viskuit
Gravad lax boerenkarnemelk, dille en mierikswortel
Bisque van schaaldieren uit de Noordzee
Calamares gevuld met gamba’s, rouille en gamba reductie
Langoustines van de plancha met olijfolie
Cataplana (warme bereiding) diverse schaal- en schelpdieren en vis van het seizoen, p.p.
Schelvis pata negra chorizo, gepocheerd ei en kikkererwten
Tarbot van de graat met pepersaus en verse doperwten
Zeebaars hele vis met artisjok, gekonfijte tomaten en basilicum
Zeeduivel op de graat gebraden met kokkels, algen en creamy polenta
Gamba van de plancha met eigen jus en antiboise
Brood roomboter, algen zout en olijfolie
Salade coeur de boeuf met feta, olijven en Spaanse ansjovis
Verse friet Vlaamse mayonaise
Crème brûlée bourbon vanille en pistache roomijs
Rabarber hangop en sorbetijs van verveine
Kaas 4 smaken, crackers en kweepeer