Zijn er gasten in jouw gezelschap die geen vis eten of eet jij zelf geen vis? Geen probleem! Als je het aangeeft bij de reservering koken onze chefs graag vegetarisch, vegan of indien gewenst vlees voor die perso(o)n (en). Ook andere dieetwensen kun je gewoon aangeven bij de reservering.
ON ARRIVAL – TO SHARE
Ansjovis van Ortiz roomboter soes, bieslook, olijfolie | 2 stuks
Sardines van Ortiz uit blik, gegrild brood
Cocktailgarnalen citroenmayonaise
Olijven Bella di Cerignola
Spiering citroenmayonaise
Garnalen kroket ravigottesaus | 4 stuks
Calamares zwarte knoflookmayonaise
OYSTERS
3 soorten rauwe oesters met sjalotten in het zuur en citroen
3 stuks
6 stuks
12 stuks
STARTERS
Gamba ceviche, Jalapeño, leche de tigre, mango, mescal
Makreel filet, geschroeid, piccalilly espuma, sjalot, zilte groenten
Yellowtail sashimi, gerookte sojasaus, gember pickles, wasabi
Softshell crab taco, hot sauce, mole negro, gegrilde ananas
IN BETWEEN
Bisque Hollandse garnalen, crème fraîche, bieslook
Gamba van 250 gr, chimichurri
Langoustine a la plancha, olijfolie, fleur de sel
MAINS
Beekridder filet, prosciutto crudo, beurre blanc, citroenzout, haricots coco
Zeebaars in zijn geheel, Coeur de Boeuf, sauce vierge, provençaalse kruiden
Tonijn big eye tonijn, linzen, zomertruffel, gebakken ei, little gem
Mosselen hangcultuur Neeltje Jans, knoflook, zwarte peper, peterselie
Kreeft thermidor, spinazie, aardappelsalade
SIDES
Brood zuurdesem met oregano & zeezout en olijfolie
Salade tomaten, basilicum, olijfolie, zwarte olijven
Verse friet huisgemaakte mayonaise
DESSERTS
Crème brûlée pruimen, basterdsuiker roomijs, gesuikerde pinda
Rood fruit witte chocolade mousse
Kaas 4 smaken met crackers en kweepeer